fbpx

FIN VISTA - SISTEM STEKLENE FASADE

FIN – VISTA STEKLENA FASADA

FIN-VISTA – Finstralov sistem steklene fasade je veliko več kot preprosta fiksna zasteklitev, vendar veliko manj kompleksna od fasadnega sistema. Veliko več steklenih površin od navadnih fiksnih zasteklitev.

Steklena sten FIN-VISTA je inteligentna rešitev, za trenutne trende v gradbeništvu, ki si prizadevajo za velike steklene površine in največji vstop svetlobe v prostor.

Zasteklitvena polja Finstralovega sistema fasade lahko obsegajo širino in dolžino do 5m iz enega samega kosa. Prednosti našega sistema in širine razponov navdušujejo tako arhitekte kot najbolj zahtevne stranke.

V sistemu FIN-VISTA imamo več kombinacij – jedro je vedno iz pvc-ja, zaradi termične izolacije. Ojačitve so pocinkano jeklo, letvice zunaj pa so širine od 2-5cm.

BARVE

Na zunanji strani profila je vedno alu obloga, katera ščiti pred vetrom in vremenskimi vplivi. Široka paleta barv – izbirate lahko kar med 230 vzorci, kar vam omogoča da si izberete popoln odtenek, ki se bo skladal z ostalim ambientom. Na notranji strani stene lahko izbirate med pvc, leseno, alu ali forres oblogo.

ESTETIKA

Čista steklena površina je glavna prednost sistema FIN-VISTA.

Z notranje strani je možnost skritega spodnjega in vrhnjega dela profila, kotni spoji elementov pa so lahko stik stekla na steklo.

Finstral vam ponuja najbolj popolne rešitve v Evropi na področju steklenih fasad. Na voljo je več vrst odpiranj od drsnih sten Fin-slide do integriranih vhodnih vrat v sistemu steklene fasade. Vsak tip odpiranja je lahko in enakega materiala in pa barve kot so fiksni deli steklene fasade

MONTAŽA

Sistem FIN-VISTA sestoji iz prečk in nosilcev, ki se sestavljajo na samem kraju montaže. V Finstralovi tovarni vse elemente za montažo označijo, monter dobi načrt in zato montaža poteka hitro in brez zapletov.

REFERENCE

STOPITE V STIK Z NAMI ...

Hitri kontakt

Vrsta objekta:

NovogradnjaAdaptacija

Tip oken:

PVCLESLES-ALUALUPaste your AdWords Remarketing code here
Italy