Rolete

Zakaj potrebujem rolete?

Rolete potrebujemo za temnenje prostorov, hkrati pa varujejo naša okna pred zunanjimi vplivi in neugodnimi vremenskimi razmerami. Poleg tega tudi skrijejo notranjost vašega bivališča pred neželenimi pogledi in tako zagotavljajo vašo zasebnost. Rolete potrebujemo tudi zaradi varovalnega učinka, saj vas protivlomne rolete zaščitijo tudi pred vlomilci, nadležen mrčes pa lahko zaustavijo komarniki, ki so integrirani v omaricah vseh vrst rolet. Z roletami lahko prostore povsem zatemnimo.

Kako vem, ali so vaše rolete primerne tudi za moja okna? Rolete iz našega prodajnega programa so primerne za vse vrste oken, tako novogradnje, kot za zamenjavo dotrajanih obstoječih senčil. Odlikujejo jih izjemna kakovost in se jih enostavno montira na fasade vseh vrst hiš.

Med kakšnimi roletami lahko izbiram?

Rolete se razlikujejo med sabo glede na obliko omaric, ki so lahko:

Pošlji povpraševanje

Izbirate lahko tudi med oblikami lamel, ki gradijo rolete:

PVC lamelarolete
39mm ALU lamela polnjena
s poliuretansko peno

rolete
43mm ALU lamela polnjena
s poliuretansko peno

rolete


Upravljanje rolet:

Upravljanje z avtomatom

rolete
Z monokomandno palico

rolete

Ali lahko rolete upravljam tudi z daljincem?

V vse vrste naših rolet je možno vgraditi elektromotorje, ki se jih upravlja na tri načine: s pomočjo daljinskega upravljalnika, stikala ali celo programske urice. Poleg elektrike vam pri upravljanju lahko pomaga tudi avtomat ali jih upravljate ročno z monokomandno palico.