PVC okna

Poglavitna prednost PVC oken pred ostalimi materiali je odlično razmerje med ceno, kvaliteto in izolativnostjo. V več kot 50 letih neprestanega razvoja je PVC postal vodilni material za izdelavo stavbnega pohištva.

PVC okna Trocal PVC okna Trocal

Nemška osredotočenost na iskanje rešitev in natančnost pri izdelavi. Tako bi lahko povzeli bistvo PVC okna Trocal. Sistem oken Trocal 76 je preprosta rešitev na potrebo po visoki izolativnosti, hkrati pa sorazmerno primerno ugodni investiciji.

PVC okna Finstral PVC okna Finstral

Podjetje Finstral je v središče pozornosti preneslo uporabnika. Tako je brez težav upravičiti izredno široko ponudbo PVC in PVC/ALU oken, ki jih ponujajo. Pri podjetju Finstral verjamejo v najkvalitetnejši oblikovalski proces in najboljšo tehnologijo.

PVC okna Kommerling PVC okna Kommerling

Znamka oken, ki sega v leto 1897, je osredotočena, da ujame energijo sonca in jo ohrani znotraj vašega doma. S tehnološkim pristopom do oblikovanja stavbnega pohištva so oblikovali PVC in PVC/ALU okna, katera se brez pomislekov vgradijo v vsak dom.

  • PVC okna Kömmerling 76*
  • PVC okna Kömmerling 88*

↓↓ ostali profili ↓↓

* - kmalu posodobimo

Velik napredek PVC okna

Napredovanje znanosti in napredki pri izdelavi PVC izdelkov, predvsem v obstojnosti, trdnosti in izolativnosti je vzrok, da so PVC okna danes najbolj popularna izbira.

Zavedati pa se je treba, da vsa PVC okna ne moremo stiščati v isti koš. Med stotinami profilov obstajajo velike razlike. Izolativnost enostavno določimo z UW vrednostjo, kvaliteto pa je nemogoče oceniti na pogled ali z napisanim. Kupci se odločamo o izbiri na podlagi cene. Ali je to prav?

Kratko rečeno NE.

Vseh dejavnikov, ki pripeljejo kupca do pravilne odločitve, ne bomo našteval. Jih je preveč. Namen našega podjetja, je da kupcem svetujemo najboljše, zato se raje odločite za svetovanje naših strokovnjakov, ki vas bodo pripeljali do zadovoljive rešitve.

Ne obupajte! Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Priporočamo, da izpolnete obrazec povpraševanja in poskrbeli bomo, da vas naš strokovnjak pokliče.

Želim nasvet strokovnjaka!

Ostali profili v ponudbi

Poleg treh, v Evropi najbolj poznanih znamk PVC oken, imamo v naši ponudbi še nekaj manj znanih znamk. Čeprav nepoznani, profili oken kot je Ovlo, Prime ali Energy, še ne pomeni, da v čem zaostajajo v primerjami z velikimi znamkami. Presenetili vas bodo! Spoznajte jih.

PVC okna Dobroplast

Z dobrim izdelekom ni potrebno veliko prepričevanja. Profili podjetja Dobroplast niso prepoznavni v Evropi, a to ni merilo njihove kakovosti. Imajo najboljše razmerje cena/kakovost.

PVC okna Energy

Profila nudita veliko možnosti za novogranje ter pravtako obnove obstoječih objektov. Pestra barvna lestvica, oblike in površinske srukture se prilagodijo vašim željam.