fbpx

Okna Finstral – več kakovosti za vaš dom

Visokokakovostna PVC-ALU okna imajo dodano zunanjo preobleko iz aluminija, ki vam ponuja širok izboru barv in površin.
Preobleka iz aluminija je odporna na vremenske vplive, ne privlači prahu in umazanije ter zahteva minimalno vzdrževanje, kar pripomore k zelo dolgi življenjski dobi okna.

Izbira in kombinacija dveh vzdržljivih materialov PVC-ja in aluminija, preprečuje nastanek korozije, nastajanja plesni med PVC profili in preobleko iz aluminija.

PVC-ALU okna Finstral Top 72 KAB so sinonim za dobro toplotno izolativnost in zanesljivo uporabnost. Dodatno vrednost pa prinaša zunanja aluminjska obloga, ki omogoča neomejeno kreativnost.

Široka izbira notranjih in zunanjih barv, stekel in dodatkov je zadosten razlog, da izberete PVC-ALu okna Finstral Top 72 KAB. Aluminjska obloga v veliko barvnih različicah je prava izbira za tiste, ki želijo uskladiti stavbno pohištvo s fasadnim ovojem.

Posebne površine PVC profila na notranji strani prav tako poudarjajo široko uporabnost Finstral oken. Standardno je zagotovljena tudi visoka varnost.

  • Top 72 je široko uporaben sistem PVC-ALU oken.
  • vrednost UF med 1,3 in 1,2 W/m2K
  • vrednost UW med 1,1 in 0,80 W/m2K
  • visoka varnost: razred RC 2
  • široka izbira stekel

Če iščete PVC okna, ki vam poleg odlične toplotne izolativnosti ponujajo tudi privlačen izgled vam ni potrebno več iskati. Finstral Top 90 KAB so sistem PVC-ALU oken, ki ponujajo ravno to.

Top 90 predstavlja naš najboljši produkt oken – visoka toplotna izolativnost, kakovostna izolativna stekla in KAB različica še izjemno možnost barvnega izražanja. Preprosto vzdrževanje in izjemna zaščita vam prihranita denar in vaš čas.

Pet posebnih izvedb okenskega krila je dovolj za izbiro tudi najbolj zahtevnega kupca. Top 90 KAB okna so prilagojena zahtevam po visoki toplotni izolaciji, ter tudi zahtevam klasične ali moderne arhitekture.

  • Top 90 KAB je največ, kar vam lahko v sistemih PVC oken ponudimo.
  • vrednost UF med 1,0 in 0,92 W/m2K
  • vrednost UW med 0,83 in 0,73 W/m2K
  • visoka varnost: razred RC 2
  • široka izbira stekel

Naša uporabnikom prijazna kakovostna okovja

Otročje lahka, pa tudi varna za otroke

Naša okovja so tako kakovostna kot naša okna. So uporabnikom izjemno prijazna in trajno varna. Že v osnovni izvedbi zagotavljajo dobre varnostne standarde, ki jih lahko po želji še dopolnite. S svojo raznoliko dodatno opremo pa še dodatno izpopolnijo vaše individualne zahteve.

Raznolika oprema

Za še lepša okna in vrata

Želite kljuke, okrasne letvice ali senčenje. V naši raznovrstni ponudbi boste vedno našli ustrezno rešitev, ki bo ustrezala vašim oknom tako oblikovno kot tudi barvno.

Prednosti oken Finstral

Izvedite kako Finstralova zasteklitev ščiti vaš dom pred vročino, mrazom, hrupu in vlomi.

Toplotna izolacija

Toplotna zaščita in prihranek pri ogrevanju

Toplotna izolacija

Vrhunska toplotna izolacija pozimi poskrbi za nižje stroške ogrevanja, poleti pa ščiti pred vročino. Naša okna se ponašajo s sodobnimi toplotnoizolacijskimi stekli in visokimi izolacijskimi vrednostmi okenskih okvirjev.

 

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem in vročino

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem Finstral odlično preprečujejo pregrevanje prostorov. Zunanja stekla energijo večinoma absorbirajo ali pa odbijejo in tako preprečijo, da bi vdrla v prostor.

Popolno tesnjenje

Popolno tesnjenje v vetru in dežju

Popolno tesnjenje

Okna in zunanja vrata so močno obremenjena v vsakršnem vremenu. Veter, neurja in nalivi zahtevajo zanesljivo konstrukcijo, preizkušene gradbene priključke in strokovno montažo.

Zvočna izolacija

Vrhunska zvočna izolacija

Zvočna izolacija

Kakovostni okenski profili, posebna zvočno izolacijska stekla in strokovna vgradnja izdelkov Finstral poskrbijo za vrhunsko zvočno izolacijo.

Protivlomna zaščita

Varnost zagotavlja miren spanec

Protivlomna zaščita

Okna Finstral že v osnovni izvedbi otežujejo vlamljanje z lomilko. Serijsko varnostno okovje pa lahko po želji dopolnimo s še močnejšo protivlomno zaščito.

 

Zaščita pred poškodbami

Varno je varno

Zaščita pred poškodbami

Zaradi velikih steklenih površin postaja skrb za varnost tudi v zasebnih gospodinjstvih vse pomembnejša.

Prilagoditev po meri

Prilagoditev in oblikovanje po meri

Prilagoditev po meri

Oblika in funkcija oken in vrat Finstral sta prilagojeni po meri. Okna izdelamo tako, da jih povsem prilagodimo vašemu bivalnemu prostoru in osebnim željam.

Galerija referenc

Kaj o nas menijo naše stranke?

Navdušeni smo bili z delovno etiko podjetja Maton in zavezo, da pravočasno zaključijo naš projekt. Če bi z dvemi besedami moral povzeti gradbeni projekt, bi bili efektivno in učinkovito.
Marjan
Ko smo leta 2010 začeli delati s podjetjem Maton d.o.o., so naši odnosi temeljili na zaupanju. Računamo na njihovo poštenost, celovitost in strokovnost. Pet uspešnih projektov kasneje, še vedno presegajo naša pričakovanja !
Robert
Tradicija in priporočila zadovoljnih strank sta bila razlog, da smo se odločili za okna podjetja Maton. Priporočam!
Samo
STOPITE V STIK Z NAMI ...

Hitri kontakt

Vrsta objekta:

NovogradnjaAdaptacija

Tip oken:

PVCLESLES-ALUALUPaste your AdWords Remarketing code here
Italy