Okna

Ali veste kakšna okna iščete? Ponudnikov vgradnje oken je veliko, prav tako je stotine različnih okenskih profilov, obnova, pasivni profili, različni načini montaže ... ste še vedno prepričani, da veste kaj iščete?

Maton d.o.o. smo že 15 let specialisti za prodajo in vgradnjo oken. Ker se zavedamo, da je izbira pravilnega okenskega profila ena izmed težjih odločitev pri novogradnji ali obnovi. Dovolite, da vam pomagamo - naročite klic našega specialista iz vaše regije in pomagali vam bomo do zadovoljne izbire.

Še vedno pa želimo, da se pred izbiro pravilnega profila za vaš dom, podrobno prepričate o naši ponudbi, nekaterih tehničnih podatkih in osnovnih značilnosti vašega novega okna. Profile smo razporedili v tri skupine, da vam bo brskanje enostavneje.

PVC okna

Visoka stopnja bivalnega udobja. Odlične vrednosti toplotne in zvočne izolativnosti ter visoka vrednost zaščite.

PVC okna

Lesena okna

Les je material, ki govori o izbranem občutku za estetiko in visoki ekološki osveščenosti njegovih uporabnikov.

Lesena okna

ALU okna

Okna in balkonska vrata iz aluminija so za vsakogar, ki si želi robustnega izgleda in oblike ter visoke protivlomne zaščite.

ALU okna

Spoznajte posebnosti!

Že več let sodelujemo z italijanskim proizvajalcem oken Finstral, ki se uvršča med pomembnejše ponudnike stavbnega pohištva. Znani so po izredno visoki kvaliteti izdelkov, ter neverjetno širokem prodajnem programu.

Veliko energije in sredstev vlagajo v inovativne rešitve in moderen - uporabniku prijazen pristop do gradnje oziroma obnove. Izpostavili bi dva posebna profila za okna.

Okna FIN Project

Okna FIN Project

Zlitje materialov. FIN Project je aluminijasto okno s povečano PVC sredico. Izdelek FIN Project je visoko-tehnološka rešitev za moderen, trajnosten in eleganten dom.

FIN Project okna

Okna Finstral Lignatec

Okna Finstral Lignatec

Udobje in toplina. Finstral Lignatec je LES/PVC okno, ki s povečano toplotno izolativnostjo prehiteva klasična lesena okna in ne potrebuje obsežnega vzdrževanja.

Finstral Lignatec okna