fbpx

Lesena okna Maton

Lesena okna so odlična izbira za vse, ki si želijo pričarati pravo toplino doma in prisegajo na naravne materiale.

 

Glede na potrebo lahko izbiramo med stekli, ki nam ponujajo različne toplotne, zvočne, sončno zaščitne in estetske lastnosti. Pri termoplus standardno dvoslojna, pri vseh ostalih tipih oken troslojna zasteklitev.

Uglednega svetovnega proizvajalca. Omogoča nam enoročno odpiranje po horizontalni in vertikalni osi ter nagibno drsno odpiranje. Lepoto lesa lahko poudarimo zizbiro skritega okovja.

Vgrajen na spodnjem delu krila. Ščiti najbolj izpostavljeni del okna pred vremenskimi vplivi in tako podaljšuje trajnost okna.

Ščiti spodnji, najbolj izpostavljen del podboja pred vremenskimi vplivi. Pri soft izvedbi je tudi odkapni profil zaobljene izvedbe. Odkapnik ne predstavlja toplotnega mosta, ker je potegnjen iz notranjosti profila. S tem so zagotovljene boljše vrednosti toplotne prevodnosti.

Odporni in okolju prijazni premazi na vodni osnovi. Zaščiteni so vsi V spoji in čelni les.

Debeline 68, 78 ali 88 mm iz kakovostnega lepljenega, z zunanje in notranje strani dolžinsko nespojenega lesa: smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Možna tudi kombinacija različnih vrst lesa.

V okno sta vgrajeni dve tesnili, možno pa je dodati še tretje.

Soft izvedba z zaobljenimi linijami zagotavlja mehkejši videz.

Prednosti oken Maton

Toplotna izolacija

Toplotna zaščita in prihranek pri ogrevanju

Toplotna izolacija

Vrhunska toplotna izolacija pozimi poskrbi za nižje stroške ogrevanja, poleti pa ščiti pred vročino. Naša okna se ponašajo s sodobnimi toplotnoizolacijskimi stekli in visokimi izolacijskimi vrednostmi okenskih okvirjev.

 

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem in vročino

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem Finstral odlično preprečujejo pregrevanje prostorov. Zunanja stekla energijo večinoma absorbirajo ali pa odbijejo in tako preprečijo, da bi vdrla v prostor.

Popolno tesnjenje

Popolno tesnjenje v vetru in dežju

Popolno tesnjenje

Okna in zunanja vrata so močno obremenjena v vsakršnem vremenu. Veter, neurja in nalivi zahtevajo zanesljivo konstrukcijo, preizkušene gradbene priključke in strokovno montažo.

Zvočna izolacija

Vrhunska zvočna izolacija

Zvočna izolacija

Kakovostni okenski profili, posebna zvočno izolacijska stekla in strokovna vgradnja izdelkov Finstral poskrbijo za vrhunsko zvočno izolacijo.

Protivlomna zaščita

Varnost zagotavlja miren spanec

Protivlomna zaščita

Okna Finstral že v osnovni izvedbi otežujejo vlamljanje z lomilko. Serijsko varnostno okovje pa lahko po želji dopolnimo s še močnejšo protivlomno zaščito.

 

Zaščita pred poškodbami

Varno je varno

Zaščita pred poškodbami

Zaradi velikih steklenih površin postaja skrb za varnost tudi v zasebnih gospodinjstvih vse pomembnejša.

Prilagoditev po meri

Prilagoditev in oblikovanje po meri

Prilagoditev po meri

Oblika in funkcija oken in vrat Finstral sta prilagojeni po meri. Okna izdelamo tako, da jih povsem prilagodimo vašemu bivalnemu prostoru in osebnim željam.

Galerija referenc

Kaj o nas menijo naše stranke?

Navdušeni smo bili z delovno etiko podjetja Maton in zavezo, da pravočasno zaključijo naš projekt. Če bi z dvemi besedami moral povzeti gradbeni projekt, bi bili efektivno in učinkovito.
Marjan
Ko smo leta 2010 začeli delati s podjetjem Maton d.o.o., so naši odnosi temeljili na zaupanju. Računamo na njihovo poštenost, celovitost in strokovnost. Pet uspešnih projektov kasneje, še vedno presegajo naša pričakovanja !
Robert
Tradicija in priporočila zadovoljnih strank sta bila razlog, da smo se odločili za okna podjetja Maton. Priporočam!
Samo
STOPITE V STIK Z NAMI ...

Hitri kontakt
Italy