fbpx

ALU okna Maton

Ponujamo široko paleto vrhunskih aluminijastih oken.

Oglejte si našo ponudbo in ob morebitnih nejasnosti ali pa če zgolj potrebujete nasvet nas nemudoma kontaktirajte in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Garancija na UV obstojnost ALU profilov, ter tesnjenje je 10 let, garancija na stekla in okovje pa je 5 let. Aluminij je odporen na vse vremenske razmere in ohranja svojo izolativno vrednost skozi čas. Z osupljivo brezčasno eleganco, ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in zagotavlja zelo visoko stabilnost.

ALU 65 je sistem oken izdelan iz aluminijastega profila s 3 komorami, 3 nivoji elastičnih tesnil in termičnim distančnikom. Aluminij je odporen na vse vremenske razmere in ohranja svojo izolativno vrednost skozi čas. Z osupljivo brezčasno eleganco, ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in zagotavlja zelo visoko stabilnost.

Karakteristike:

  • profil širine 65mm
  • 3 trajno elastična tesnila
  • zasteklitev je dvoslojna
  • s termo distančnikom je skupna vrednost okna in profila Uf= 3,0W/ m2K.

ALU 85 PLUS je sistem oken izdelan iz aluminijastega profila s 3 komorami, 3 nivoji elastičnih tesnil in termičnim distančnikom. Aluminij je odporen na vse vremenske razmere in ohranja svojo izolativno vrednost skozi čas. Z osupljivo brezčasno eleganco, ponuja široko paleto možnosti oblikovanja in zagotavlja zelo visoko stabilnost.

Karakteristike:

  • profil širine 85mm
  • 3 trajno elastična tesnila
  • zasteklitev je troslojna
  • s termo distančnikom je skupna vrednost okna in profila Uf= 2,5W/ m2K.

Prednosti oken Maton

Toplotna izolacija

Toplotna zaščita in prihranek pri ogrevanju

Toplotna izolacija

Vrhunska toplotna izolacija pozimi poskrbi za nižje stroške ogrevanja, poleti pa ščiti pred vročino. Naša okna se ponašajo s sodobnimi toplotnoizolacijskimi stekli in visokimi izolacijskimi vrednostmi okenskih okvirjev.

 

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem in vročino

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem Finstral odlično preprečujejo pregrevanje prostorov. Zunanja stekla energijo večinoma absorbirajo ali pa odbijejo in tako preprečijo, da bi vdrla v prostor.

Popolno tesnjenje

Popolno tesnjenje v vetru in dežju

Popolno tesnjenje

Okna in zunanja vrata so močno obremenjena v vsakršnem vremenu. Veter, neurja in nalivi zahtevajo zanesljivo konstrukcijo, preizkušene gradbene priključke in strokovno montažo.

Zvočna izolacija

Vrhunska zvočna izolacija

Zvočna izolacija

Kakovostni okenski profili, posebna zvočno izolacijska stekla in strokovna vgradnja izdelkov Finstral poskrbijo za vrhunsko zvočno izolacijo.

Protivlomna zaščita

Varnost zagotavlja miren spanec

Protivlomna zaščita

Okna Finstral že v osnovni izvedbi otežujejo vlamljanje z lomilko. Serijsko varnostno okovje pa lahko po želji dopolnimo s še močnejšo protivlomno zaščito.

 

Zaščita pred poškodbami

Varno je varno

Zaščita pred poškodbami

Zaradi velikih steklenih površin postaja skrb za varnost tudi v zasebnih gospodinjstvih vse pomembnejša.

Prilagoditev po meri

Prilagoditev in oblikovanje po meri

Prilagoditev po meri

Oblika in funkcija oken in vrat Finstral sta prilagojeni po meri. Okna izdelamo tako, da jih povsem prilagodimo vašemu bivalnemu prostoru in osebnim željam.

Galerija referenc

Kaj o nas menijo naše stranke?

Navdušeni smo bili z delovno etiko podjetja Maton in zavezo, da pravočasno zaključijo naš projekt. Če bi z dvemi besedami moral povzeti gradbeni projekt, bi bili efektivno in učinkovito.
Marjan
Ko smo leta 2010 začeli delati s podjetjem Maton d.o.o., so naši odnosi temeljili na zaupanju. Računamo na njihovo poštenost, celovitost in strokovnost. Pet uspešnih projektov kasneje, še vedno presegajo naša pričakovanja !
Robert
Tradicija in priporočila zadovoljnih strank sta bila razlog, da smo se odločili za okna podjetja Maton. Priporočam!
Samo
STOPITE V STIK Z NAMI ...

Hitri kontakt
Italy