fbpx

FINSTRAL TOP 90

 

Odlična toplotna izolacija s številnimi možnostmi oblikovanja

Poleti in pozimi, zahvaljujoč trojni zasteklitvi sistem nudi odlično toplotno izolacijo s tem pa tudi precejšnje prihranke. Top 90 je naš najboljši PVC okenski sistem s številnimi variantami.

Naša uporabnikom prijazna kakovostna okovja

Otročje lahka, pa tudi varna za otroke

Naša okovja so tako kakovostna kot naša okna. So uporabnikom izjemno prijazna in trajno varna. Že v osnovni izvedbi zagotavljajo dobre varnostne standarde, ki jih lahko po želji še dopolnite. S svojo raznoliko dodatno opremo pa še dodatno izpopolnijo vaše individualne zahteve.

Raznolika oprema

Za še lepša okna in vrata

Želite kljuke, okrasne letvice ali senčenje. V naši raznovrstni ponudbi boste vedno našli ustrezno rešitev, ki bo ustrezala vašim oknom tako oblikovno kot tudi barvno.

Galerija referenc

Kaj o nas menijo naše stranke?

Navdušeni smo bili z delovno etiko podjetja Maton in zavezo, da pravočasno zaključijo naš projekt. Če bi z dvemi besedami moral povzeti gradbeni projekt, bi bili efektivno in učinkovito.
Marjan
Ko smo leta 2010 začeli delati s podjetjem Maton d.o.o., so naši odnosi temeljili na zaupanju. Računamo na njihovo poštenost, celovitost in strokovnost. Pet uspešnih projektov kasneje, še vedno presegajo naša pričakovanja !
Robert
Tradicija in priporočila zadovoljnih strank sta bila razlog, da smo se odločili za okna podjetja Maton. Priporočam!
Samo
Paste your AdWords Remarketing code here
Italy