Finstral PVC okna

Plastična okna in vrata

Več kakovosti za vaš dom

Naša obstojna plastična okna in vrata bodo izpolnila vaše individualne želje glede funkcionalnosti, opreme in oblike. Poleg tega bodo s svojo zelo dobro toplotno izolacijo trajno izboljšala vaše bivalno udobje.

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo naše ponudbe izdelkov iz plastike vas bo navdušilo prav tako kot sodobno in preprosto upravljanje ter nezahtevno vzdrževanje. Svilnate in reliefne površine oken pa niso samo privlačne na pogled, temveč tudi prijetne na otip.

Z veseljem vam bomo svetovali!

Naša produktna linija PVC oken

FINSTRAL TOP 90

Izboljšana toplotna izolativnost okvirja pri izbiri nizko emisivnih stekel.

Trojna zasteklitev ponuja odlično toplotno izolacije in če se odločite za Top 90 dobite Finstralov najboljši PVC okenski sistem z raznolikostjo modelov.

Na produkte →

FINSTRAL TOP 72

Visokokakovostni sistem oken in balkonskih vrat, raznolikost modelov.

Okna Top 72 zagotavljajo odlično toplotno zaščito in visoko zanesljivost, tako da garantirano dobite visoko vrednost za dobro ceno.

Na produkte →

Prednosti oken Finstral

Toplotna izolacija

Toplotna zaščita in prihranek pri ogrevanju

Toplotna izolacija

Vrhunska toplotna izolacija pozimi poskrbi za nižje stroške ogrevanja, poleti pa ščiti pred vročino. Naša okna se ponašajo s sodobnimi toplotnoizolacijskimi stekli in visokimi izolacijskimi vrednostmi okenskih okvirjev.

 

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem in vročino

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem Finstral odlično preprečujejo pregrevanje prostorov. Zunanja stekla energijo večinoma absorbirajo ali pa odbijejo in tako preprečijo, da bi vdrla v prostor.

Popolno tesnjenje

Popolno tesnjenje v vetru in dežju

Popolno tesnjenje

Okna in zunanja vrata so močno obremenjena v vsakršnem vremenu. Veter, neurja in nalivi zahtevajo zanesljivo konstrukcijo, preizkušene gradbene priključke in strokovno montažo.

Zvočna izolacija

Vrhunska zvočna izolacija

Zvočna izolacija

Kakovostni okenski profili, posebna zvočno izolacijska stekla in strokovna vgradnja izdelkov Finstral poskrbijo za vrhunsko zvočno izolacijo.

Protivlomna zaščita

Varnost zagotavlja miren spanec

Protivlomna zaščita

Okna Finstral že v osnovni izvedbi otežujejo vlamljanje z lomilko. Serijsko varnostno okovje pa lahko po želji dopolnimo s še močnejšo protivlomno zaščito.

 

Zaščita pred poškodbami

Varno je varno

Zaščita pred poškodbami

Zaradi velikih steklenih površin postaja skrb za varnost tudi v zasebnih gospodinjstvih vse pomembnejša.

Prilagoditev po meri

Prilagoditev in oblikovanje po meri

Prilagoditev po meri

Oblika in funkcija oken in vrat Finstral sta prilagojeni po meri. Okna izdelamo tako, da jih povsem prilagodimo vašemu bivalnemu prostoru in osebnim željam.

STOPITE V STIK Z NAMI ...

Hitri kontakt