fbpx

Okna Finstral – več kakovosti za vaš dom

Brez oporekanja si upamo trditi, da so PVC okna najboljša izbira za zagotavljanje visoke toplotne izolativnosti. Prav tako si upamo trditi, da so ALU okna najboljša izbira za dolgotrajno uporabnost in brezskrbno vzdrževanje.

FIN-Project okna predstavljajo nov, inovativen izdelek, ki združuje vse pozitivne lastnosti PVC okna in vse pozitivne lastnosti ALU okna v en sam izdelk. Gre za ALU “sendvič” okno, kjer je sredica izdelana iz kakovostnega PVC profila in aluminijske obloge na obeh straneh.

FIN-Project okna predstavljajo nov, inovativen izdelek, ki združuje vse pozitivne lastnosti PVC okna in vse pozitivne lastnosti ALU okna v en sam izdelk. Gre za ALU “sendvič” okno, kjer je sredica izdelana iz kakovostnega PVC profila in aluminijske obloge na obeh straneh.

Tako grajen profil ALU-PVC-ALU okna je tanek, brez toplotnih mostov, zagotavlja visoko toplotno izolativnost, ima nizke stroške vzdrževanja in hkrati prepušča kreativnost izbire barv in površin.

Združitev dveh materialov prinaša visoke energijske prihranke ter zvišuje kakovost bivanja. Do danes smo aluminijska okna prepuščali v pozabo, s FIN-Project pa jih ponovno vračamo v središče pozornosti moderne gradnje.

Naša uporabnikom prijazna kakovostna okovja

Otročje lahka, pa tudi varna za otroke

Naša okovja so tako kakovostna kot naša okna. So uporabnikom izjemno prijazna in trajno varna. Že v osnovni izvedbi zagotavljajo dobre varnostne standarde, ki jih lahko po želji še dopolnite. S svojo raznoliko dodatno opremo pa še dodatno izpopolnijo vaše individualne zahteve.

Raznolika oprema

Za še lepša okna in vrata

Želite kljuke, okrasne letvice ali senčenje. V naši raznovrstni ponudbi boste vedno našli ustrezno rešitev, ki bo ustrezala vašim oknom tako oblikovno kot tudi barvno.

Prednosti oken Finstral

Izvedite kako Finstralova zasteklitev ščiti vaš dom pred vročino, mrazom, hrupu in vlomi.

Toplotna izolacija

Toplotna zaščita in prihranek pri ogrevanju

Toplotna izolacija

Vrhunska toplotna izolacija pozimi poskrbi za nižje stroške ogrevanja, poleti pa ščiti pred vročino. Naša okna se ponašajo s sodobnimi toplotnoizolacijskimi stekli in visokimi izolacijskimi vrednostmi okenskih okvirjev.

 

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem in vročino

Zaščita pred soncem

Stekla za zaščito pred soncem Finstral odlično preprečujejo pregrevanje prostorov. Zunanja stekla energijo večinoma absorbirajo ali pa odbijejo in tako preprečijo, da bi vdrla v prostor.

Popolno tesnjenje

Popolno tesnjenje v vetru in dežju

Popolno tesnjenje

Okna in zunanja vrata so močno obremenjena v vsakršnem vremenu. Veter, neurja in nalivi zahtevajo zanesljivo konstrukcijo, preizkušene gradbene priključke in strokovno montažo.

Zvočna izolacija

Vrhunska zvočna izolacija

Zvočna izolacija

Kakovostni okenski profili, posebna zvočno izolacijska stekla in strokovna vgradnja izdelkov Finstral poskrbijo za vrhunsko zvočno izolacijo.

Protivlomna zaščita

Varnost zagotavlja miren spanec

Protivlomna zaščita

Okna Finstral že v osnovni izvedbi otežujejo vlamljanje z lomilko. Serijsko varnostno okovje pa lahko po želji dopolnimo s še močnejšo protivlomno zaščito.

 

Zaščita pred poškodbami

Varno je varno

Zaščita pred poškodbami

Zaradi velikih steklenih površin postaja skrb za varnost tudi v zasebnih gospodinjstvih vse pomembnejša.

Prilagoditev po meri

Prilagoditev in oblikovanje po meri

Prilagoditev po meri

Oblika in funkcija oken in vrat Finstral sta prilagojeni po meri. Okna izdelamo tako, da jih povsem prilagodimo vašemu bivalnemu prostoru in osebnim željam.

Galerija referenc

Kaj o nas menijo naše stranke?

Navdušeni smo bili z delovno etiko podjetja Maton in zavezo, da pravočasno zaključijo naš projekt. Če bi z dvemi besedami moral povzeti gradbeni projekt, bi bili efektivno in učinkovito.
Marjan
Ko smo leta 2010 začeli delati s podjetjem Maton d.o.o., so naši odnosi temeljili na zaupanju. Računamo na njihovo poštenost, celovitost in strokovnost. Pet uspešnih projektov kasneje, še vedno presegajo naša pričakovanja !
Robert
Tradicija in priporočila zadovoljnih strank sta bila razlog, da smo se odločili za okna podjetja Maton. Priporočam!
Samo
STOPITE V STIK Z NAMI ...

Hitri kontakt

Vrsta objekta:

NovogradnjaAdaptacija

Tip oken:

PVCLESLES-ALUALUPaste your AdWords Remarketing code here
Italy